DE GODA I FRANKRIKE 

Flyg till Nice. Vi börjar med två dagar nere på Rivieran innan vi via olika stopp med Vin, nougat, choklad, matmarknad åker buss norr ut via Montelimar och besök på nougatmuseum. I Tain-l’Hermitage stannar vi för ett besök på Vahlrona choklad. Vi besöker vinkoperativet Cave du Tain och provar deras Rhone viner. Färden går vidare norrut till Beaune, Bourgogne huvudstad. Här kommer vi att göra utflykt till Dijon och deras matmarknad och såklar kommer vi att även titta och prova viner från trakten. Färden kommer att forsätta mot Alscase och vidare i Tyskland till Franken där vi kommer att ha en övernattning innan vi når norra Tyskland och Trawemünde för båttur till Svergie.  

onsdag 18 september, 10 dagar.  

Pris: 13 800  OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än

Kroatien, Istrien & Poreč

Välkommen till Istrien, Kroatiska halvön vid Adriatiska Havet. Här finns det mesta du kan önska dig på en behaglig semesterresa med bad, avkoppling och utflykter (tillval). Naturupplev­elser, god mat och dryck, historiska sevärdheter och inte minst ett behagligt klimat. Här finns de strandnära hotellen med pool, serveringar och service. Medeltida stadskärnor, kristallklart badvatten, låg prisnivå och bra boende. 

Poreč är den största och mest välutvecklade semesterorten i Istrien. Den medeltida gamla stadskärnan med kullerstengator och kyrkor inramas av gamla vackra hus från olika epoker. Att ta en kvällspromenad här är en verklig upplevelse. Hotellet ligger bara 100 meter från havet och inom gångavstånd från Gamla stan i Poreč. 

lördag 21 september, 8 dagar, halvpension

Pris: 8 390 kr OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än

UNGERSKA PÄRLOR

Budapest, metropolen med sina två miljoner invånare, är Ungerns hjärta. Det är en förtrollande stad med magnifika byggnader och vackra omgivningar. Varifrån man än betraktar staden – från berg eller kullar, från broar eller kyrktorn är den alltid annorlunda, men ändå lika bländande vacker. Det är lätt att förstå varför Ungerns huvudstad står på UNESCOS:s världsarvslista.­ Stadens sköna atmosfär och kombinationen av tung historia, klassiska badhus, god mat och stadens ”puls”.

På denna resa kommer vi åka till Balatonsjön och Pecs samt en utflyktsdag till Eger med vinprovning av ursökta Ungerska viner som kallas för Eger Bikaver, tjurens blod,

onsdag 25 september, 7 dagar

Pris: 9 800 kr OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än

BODENSJÖN - COMOSJÖN 

En buss/flyg resa med sikte på Comosjön. Vi åker genom Tyskland, via Rothenburg och Feldkirch i Österike och med tåg genom alperna ner till Italien och slutmålet  Comosjön. På vägen kommmer vi även att åka en heldag runt Bodensjön med besök på Mainau. Väl nere i Como gör vi besök i bl a Milano och åker en båttur på Comosjön. Hemresan sker sedan med flyg hem och buss från Arlanda till er hemort.

Tisdag 10 september 8 dagar 

 Pris: 12 490 kr OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än

SPANIEN ANDALUSIEN 

Andalusien har bland Europas flesta solskenstimmar liksom en spännande historia och kultur. Det är Spaniens sydligaste landskap och Spanien som vi föreställer oss! Ett kontrast­ernas landskap med snötäckta bergstoppar i Sierra Nevada, torra högplatåer och yppiga bergssluttningar med sagolikt vackra vita byar i allt det gröna. Längs Medelhavets kust sträcker sig det soldränkta Costa del Sol.  Klimatet är angenämt med mer än 300 soldagar per år och behaglig lufttemperatur även vid denna tid på året. Här, där Andalusien förenar sig med havet ligger ­Torremolinos - välkänd turistort.

tisdag 1 oktober, 8 dagar, halvpension 

Pris: 8 490 kr OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än

Gör en intresseanmälan (bokning) så hör vi av oss till er när flyget har bokats och priset är fastställt.


BOKA NU

0 kr
9992  st. Platser kvar
Finns ej i lagret
.
Lägg i önskelista

Finns ej i lagret
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.