Skip to main content

Abba Voyage

Avresa 19 oktober, Vi har nu nöjet att presentera våra resor till London och få Uppleva ABBA Voyage showen. London, en av världens mest välbesökta städer. Kultur, historia, nöje och shopping är enormt och här finns något som passar alla. Här finner du sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Hyde Park, London eye och Westminster Abbey.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi flyger från Arlanda till London. Vår buss väntar på oss för att köra oss till vårt hotell för incheckning, här bor vi tre nätter. Middag på egen hand, det finns ett bra utbud av restauranger i närheten av hotellet.

 • Dag 2: Frukost, Abba Voyage Show

  London är Europas huvudstad, på samma sätt som New York är världens huvudstad. Ingen annanstans i Europa hittar du samma puls, samma storstadskänsla och samma utbud som här. Idag har ni hela dagen till att upptäcka det som ligger i ert intresse. På kvällen är det dags på att åka till ABBA Arena och se deras fantastiska show där vi får leva oss tillbaka till ABBAs fornstora dagar med hjälp att ABBAtarerna. Det började i England och Brighton 1974 och ny återkomst i London i en show som sällan skådats. Bussen tar oss från hotellet till arenan och hämtar oss efter showen är slut och kör tillbaka till hotellet.

 • Dag 3: Frukost

  Idag har ni fortsatt möjlighet att uppleva denna världmetropol. Då vi inte har något att passa denna dag så kan det vara värt att lägga besök som tar lite längre tid denna dag.

  London har pubar i nästan varenda hörn, känns det som och ett besök kommer säkert att ske. Det är sannolikt att du helt enkelt väljer en pub på bekvämt avstånd från ditt hotell eller en som ligger i närheten av där ni varit under dagen. Men! Det finns pubar i London som är värda en omväg, som förtjänar en resa med tunnelbanan tvärs över staden. Historiska, charmiga, knasiga pubar – pubar som har historier att berätta. Mer besök och info om intressanta besök kan ni finna på www.londonkoll.se

 • Dag 4: Frukost

  Efter frukost checkar vi ut från hotellet och vår buss kommer och kör oss till flygplatsen. Vi landar på Arlanda efter en kort intensiv resa med härliga upplevelser.

 • Flyginformation

  241019 kl 11.05-12.55 ARN-LGW D8 4455
  241022 kl 13.10-16.45 LGW-ARN D8 4456

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Eskilstuna Bussterminal, anslutning till Köping/Arboga 05:30
Örebro Resecentrum hpl A 05:45
Kungsör Torget, anslutning till Köping/Arboga 06:10
Arboga E18 Dinners 06:15
Köping Gamla taxi/hpl Båtbussarna 06:30
Hallstahammar OKQ8, rondellen 06:50
Strängnäs Järnvägsstaion, Anslutning till Enköping 07:00
Västerås Busstationen, hpl I 07:10
Enköping Gustav Adolfs Plan/ Källgatan 21 07:40
Uppsala Resecentrum Stationsgatan hpl E3 08:25
Arlanda T5 Vi ses på Arlanda T5 09:05

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Dubbelrum med två sängar 0:-
 • Enkelrum 4 400:-

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
19/10-2024 lördagAbba Voyage 19 oktober
internet bokningsrabatt 50 kr
Mer än 89 950:-Boka