Skip to main content

Abba Voyage

London 4 dagar

Garanterad! Avresa 4 november, Vi har nu nöjet att presentera våra resor till London och få Uppleva ABBA Voyage showen. London, en av världens mest välbesökta städer. Kultur, historia, nöje och shopping är enormt och här finns något som passar alla. Här finner du sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Hyde Park, London eye och Westminster Abbey.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi flyger från Arlanda till London. Vår buss väntar på oss för att tillsammans med vår lokalguide börja köra oss på en stadsrundtur i London. Efter rundturen stannar bussen vid vårt hotell för incheckning där vi bor tre nätter. Middag på egen hand, det finns ett bra utbud av restauranger i närheten av hotellet.

 • Dag 2: Frukost, Abba Voyage Show

  London är Europas huvudstad, på samma sätt som New York är världens huvudstad. Ingen annanstans i Europa hittar du samma puls, samma storstadskänsla och samma utbud som här. Idag har ni hela dagen till att upptäcka det som ligger i ert intresse. På kvällen är det dags på att åka till ABBA Arena och se deras fantastiska show där vi får leva oss tillbaka till ABBAs fornstora dagar med hjälp att ABBAtarerna. Det började i England och Brighton 1974 och ny återkomst i London i en show som sällan skådats. Bussen tar oss från hotellet till arenan och hämtar oss efter showen är slut och kör tillbaka till hotellet.

 • Dag 3: Frukost

  Idag har ni fortsatt möjlighet att uppleva denna världmetropol. Då vi inte har något att passa denna dag så kan det vara värt att lägga besök som tar lite längre tid denna dag.

  London har pubar i nästan varenda hörn, känns det som och ett besök kommer säkert att ske. Det är sannolikt att du helt enkelt väljer en pub på bekvämt avstånd från ditt hotell eller en som ligger i närheten av där ni varit under dagen. Men! Det finns pubar i London som är värda en omväg, som förtjänar en resa med tunnelbanan tvärs över staden. Historiska, charmiga, knasiga pubar – pubar som har historier att berätta. Mer besök och info om intressanta besök kan ni finna på www.londonkoll.se

 • Dag 4: Frukost

  Efter frukost checkar vi ut från hotellet och låser in vårt bagage. Nu har ni egen tid till vår buss kommer och kör oss till flygplatsen, avresa från hotellet på sen eftermiddag för färd till flygplatsen. Vi landar på Arlanda efter en kort intensiv resa med härliga upplevelser.

 • Flygtider med SAS

  20231104 ARN – LHR SK531 kl 11.15-12.55
  2023110 LHR - ARN SK1524 kl 19.00-22.30

 • Hotell

  https://www.premierinn.com/gb/en/hotels/england/greater-london/london/london-holborn.html?cid=GLBC_LONHOL