ABBA Voyage

London 4 dagar

Vi har nu nöjet att presentera våra resor till London och få Uppleva ABBA Voyage showen. London, en av världens mest välbesökta städer. Kultur, historia, nöje och shopping är enormt och här finns något som passar alla. Här finner du sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Hyde Park, London eye och Westminster Abbey.

Att ABBA är banbrytande det vet vi sedan 50 år tillbaka, men nu har dom lyckats med det omöjliga. ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 500 besökare.

Vi ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. 

 

SÖNDAG 

Vi flyger från Arlanda till London. Vår buss väntar på oss för att tillsammans med vår lokalguide börja köra oss på en stadsrundtur i London. Efter rundturen stannar bussen vid vårt hotell för incheckning där vi bor tre nätter. Middag på egen hand, det finns ett bra utbud av restauranger i närheten av hotellet.

MÅNDAG

frukost

London är Europas huvudstad, på samma sätt som New York är världens huvudstad. Ingen annanstans i Europa hittar du samma puls, samma storstadskänsla och samma utbud som här. Idag har ni hela dagen till att upptäcka det som ligger i ert intresse. På kvällen är det dags på att åka till ABBA Arena och se deras fantastika show där vi får leva oss tillbaka till ABBAs fornstora dagar med hjälp att ABBAtarerna. Det började i England och Brighton 1974 och ny återkomst i London i en show som sällan skådats. Bussen tar oss från hotellet till arenan och hämtar oss efter showen är slut och kör tillbaka till hotellet.

TISDAG

frukost.

Idag har ni fortsatt möjlighet att uppleva denna världmetropol. Då vi inte har något att passa denna dag så kan det vara värt att lägga besök som tar lite längre tid denna dag. 

London har pubar i nästan varenda hörn, känns det som och ett besök kommer säkert att ske. Det är sannolikt att du helt enkelt väljer en pub på bekvämt avstånd från ditt hotell eller en som ligger i närheten av där ni varit under dagen. Men! Det finns pubar i London som är värda en omväg, som förtjänar en resa med tunnelbanan tvärs över staden. Historiska, charmiga, knasiga pubar – pubar som har historier att berätta. Mer besök och info om intressanta besök kan ni finna på www.londonkoll.se

ONSDAG

frukost.

Efter frukost checkar vi ut från hotellet och låser in vårt bagage. Nu har ni egen tid till vår buss kommer och kör oss till flygplatsen, avresa från hotellet på sen eftermiddag för färd till flygplatsen. Vi landar på Arlanda efter en kort intensiv resa med härliga upplevelser.


BOKA NU

9 650 kr
Rum
Anslutningskostnad, t.o.r

Var vänlig ange följande:
38  st. Platser kvar
Fullbokad
.
Lägg i önskelista

Fullbokad
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.

Resefakta

ABBA Voyage

Avresa: söndag 11 juni

Resdagar: 4

Pris: 9 650 kr Priset avser avresa från Arlanda

Reseledare: Jan-Åke Karlsson

Detta ingår

  • flygresa Stockholm Arlanda-London t/r
  • tre övernattningar i 2-b rum m d/wc
  • tre frukostar
  • busstransfer london flygplats-hotellet t.o.r
  • stadsrundtur med lokalguide
  • busstransfer hotell - ABBA arena t.o.r
  • entrebiljett ABBA Voyage show
  • reseledare

Tillägg

  • Enkelrum 2 990 kr

Busstransfer tor Arlanda från påstigningsort

- från Uppsala, Enköping, 320 kr 

- från Örebro, Arboga, Köping, Hallstahammar, Västerås, 360 kr

Transfer till påstigningsort

- från Eskilstuna, Kungsör, Strängnäs, Sala, 500 kr + (Transferbuss 360 kr)

Avrese- och hemkomsttider

2023-06-11 Arlanda-London med Norwegian kl. 11.40-13.30

2023-06-14 London-Arlanda med Norwegian 19.55-23.30

OBS! FLYGRESA. V.g. ange namn/stavning så som i pass

Pass skall medföras