Lilla Reseträffen

med Viking Lines Cinderella

Följ med på denna trevliga resa med Viking Lines Cinderella till Mariehamn.

I priset ingår: Buss, Del i insideshytt, Välkomstträff med ett glas mousserande vin, Buffé-middag i Viking Buffet inkl öl, vin, läsk och kaffe alternativt Skeppsmeny tvårätters inkl två glas vin eller öl. På morgonen njuter ni av den åländska skärgården med buffé i Viking Buffet. Under resan presenterar vi 2020 års resor. 

TISDAG

Middag.

Avresa från påstigningsorten för bussresa till Viking line terminalen i Stockholm här väntar vårt fartyg Cinderella på oss för en 22 timmars Ålandskryssning. Ombord träffas vi för en välkomstdrink  samt underhållning på nattklubben Etage. På kryssningen kommer bl.a. Tony Irving och Lars-Kristers underhålla.  

ONSDAG

Frukost

Idag kommer vi att hålla Nordsydresors Reseträff i Konferensavdelningen. Vi presenterar 2020 års resor. Alla som deltar kommer att vara med i utlottning av resepresentkort på träffen. På eftermiddagen är vi tillbaka till Stockholm där buss kör tillbaka till hemorten.


BOKA NU

795 kr
Rum
Middagsval
Åk 2 betala för en!

Var vänlig ange följande:
168  st. Platser kvar
Fullbokad
.
Lägg i önskelista

Fullbokad
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.

Resefakta

Lilla Reseträffen

Avresa:  tisdag 3 mars - 2020

Resdagar: 2

Pris: 795 kr 

 

Detta ingår

  • bussresa påstigningsorten-stadsgården Stockholm t.o.r.
  • insides dubbelhytt
  • en frukost
  • en middag, Viking buffé inkl vin, öl, läsk och kaffe. alt skeppsmeny 2 rätters köttmeny med två glas vin/öl ingår Skeppsmenyn är fullbokad.
  • välkomstdrink 
  • reseträffslotteri under reseträffen

Fri anslutning från: Uppsala, Stockholm, Bålsta, Sala, Enköping, Strängnäs, Västerås, Hallstahammar, Köping, Eskilstuna, Kungsör, Arboga, Örebro + alla Vikinglinjes ordinarie hållplatser.

Obs! Inga rabatter eller presentkort kan nyttjas på denna resa!

Vår Båt

Natt 1 Viking Line Cinderella

dubbelhytt insides med WC/dusch