Stormarknadskomplexet Citti markt

 

 

Weekend och shoppingresa till Lübeck

Vi bor på PARK INN by Radisson Lübeck ****. Hotellet ligger i anslutning till stadens centrum, bekvämt och gemytligt och på tio minuters gångavstånd till torget Markt och affärsgatorna.

Efter en dag med sightseeing och shopping kan Du koppla av i hotellets foajé eller ta något i baren. På kvällen erbjuder Lübeck Dig ett stort utbud av gemytliga restauranger och serveringar. I resans pris ingår två hotellövernattningar i dubbelrum, två frukostar och bussresa.

Avresa på fredag med hemkomst på söndag. På dessa avresor kan vi ge Dig en större vikt för Dina inköp. Din "FRIVIKT" för inköp är 70 kg/person inkl Ditt bagage.

FREDAG

Avresa från påstigningsorten på morgonen.

Paus för lunch på rest Lagan. Kaffepauser efter vägen. Efter resa genom Sverige och båt Helsingborg-Helsingör till Danmark och färja från Rödby Havn till Puttgarden kommer vi till Lübeck omkring kl 21.00.

LÖRDAG

Frukost på vårt hotell. Vi börjar dagen med att besöka och göra förmånliga inköp på stormarknaderna CITTI PARK och ALDI. Efter detta åker vi tillbaka till Lübeck centrum och parkerar vår buss. Din reseledare tar Dig sedan med på en kort promenad genom stadens centrum. Här finns de stora varuhusen med hela sitt utbud av intressanta varor. Breite Strasse är den stora gågatan, där de stora affärerna liksom varuhuset Karstadt finns. Här ligger Café Niederegger, där du kan köpa den berömda marsipanen och njuta av en kopp kaffe och en god marsipantårta. Ett besök här är ett "måste"! Här finns även många intressanta sevärdheter, som t ex Marienkirche, Haus der Schiffergesellschaft, Schabbelhaus och stora torget "Markt". På kvällen lockar säkert någon av Lübecks trevliga restauranger till ett besök.

SÖNDAG

Frukost. Avresa 07.30.

Färja Puttgarden - Rödby till Danmark. Vi passerar Köpenhamn och kör via Helsingör-Helsingborg mot Sverige. Paus för lunch/middag på rest Lagan. Återkomst till hemorten på kvällen.

 

BOKA NU

2 890 kr
Rum
Bussreservation
Avbeställningsskydd

Var vänlig ange följande:
6  st. Platser kvar
Finns ej i lagret
.
Lägg i önskelista

Finns ej i lagret
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.

Resefakta

Shopping Lübeck

Avresa: Fredag 20 oktober

Resdagar: 3

Pris: 2 890kr

Reseledare: Einar Szpiro

Detta ingår

  • resa i helturistbuss från påstigningsort
  • två nätter i dubbelrum med d/wc
  • två frukostar
  • färjekostnader, broavgifter, vägskatter
  • Fri anslutning från Uppsala, Stockholm, Bålsta, Sala, Enköping, Strängnäs, Västerås, Hallstahammar, Köping, Eskilstuna, Kungsör, Arboga, Örebro

Frivilliga tillägg

  • Enkelrum 650 kr
  • Reservation av plats i buss 100 kr
  • Avbeställningsskydd 95 kr

Pass eller nationellt ID-kort skall medföras.

Avrese- och hemkomsttider, se tabell 1

Vårt hotell

Natt 1-2: Park Inn by Radisson Lübeck****

Willy-Brandt-Allee 1-5, D-23554 Lübeck

Tel +49 451 15040

Antal rum: 156 - med bad/dusch, wc, TV.

Våningar: 3. Hiss: ja.

Läge på orten: utanför Holstentor i anslutning till Lübecks innerstad

Vår bedömning: hög klass -****