Från Arboga mot Sthlm

Häxorna i Eastwick

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Ett kraftfullt äventyr i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.

De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Ran Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med enstor ensemble och orkester.osenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Peter Jöback tar rollen som Darryl på Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.


BOKA NU

1 290 kr

Var vänlig ange följande:
0  st. Platser kvar
Fullbokad
.
Lägg i önskelista

Fullbokad
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.

Snabba fakta

DATUM: 2019-10-26 Kl 15.00 Lördag

Längd: ca 2 timmar

Plats: Cirkus i Stockholm

Pris: 1 290 kr inklusive:

resa i helturistbuss

biljett till föreställningen, på Parkett.

kaffe och smörgås, serveras i bussen vid återresa

Med reservation för slutförsäljning.

AVRESA 26 Oktober 2019

Påstigningsort:  Avgångstid:

Arboga Järnvägsstn, kl 11.30

Köping Skinngubben, kl 11.50

Hallstahammar OK rondell, kl 12.10

Västerås busstation hpl I, kl 12.30

Enköping Busstation Gl,a Enakyrkan, kl 13.00

Bålsta bussterminal, kl 13.30

Föreställningen börjar kl. 15.00