Mamma Mia The Party

1975 skrevs och framfördes låten Mamma Mia för första gången. Sen kom musikalen. 2008 kom filmen Mamma Mia.

Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY…

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters Medelhavsmeny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!

ABBA är en av världens mest framgångsrika och älskade popgrupper genom tiderna. Under åren 1973 till 1982 sålde Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog miljontals album och toppade listorna världen över. Deras tidlösa låtar och oförglömliga musik är lika populära nu som då.


BOKA NU

1 690 kr

Var vänlig ange följande:
38  st. Platser kvar
Fullbokad
.
Lägg i önskelista

Fullbokad
Bevaka resa

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig om någon plats blir ledig.

Snabba fakta

DATUM: 2020-03-28 Kl 13.00 Lördag

Längd: ca 4,5 timmar

Plats: Tyrol i Stockholm

Pris: 1 690 kr inklusive:

Resa i helturistbuss

Biljett till föreställningen

Välkomstdrink

Tre rätters medelhavsmeny under föreställningen

Med reservation för slutförsäljning.

Påstigningsort:  Avgångstid:

Arboga Järnvägsstn, kl 10.10

Köping Skinngubben, kl 10.30

Hallstahammar OK rondell, kl 10.50

Västerås busstation hpl I, kl 11.10

Enköping Busstation Gl,a Enakyrkan, kl 11.40

Bålsta bussterminal, kl 12.10

Föreställningen börjar kl. 13.00