GLENNMARK ERIKSSON STRÖMSTEDT


 

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia.


Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succe´gruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, hösten 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

                    GES Stanna Välden En Stund

Snabba fakta


DATUM: 2021-09-18 Lördag


Längd: 1 timme 30 minuter


Plats: Cirkus Stockholm


Pris: 1095 kr inklusive:


resa i helturistbuss


biljett till föreställningen


kaffe och smörgås, serveras i

bussen vid återresa


Med reservation för slutförsäljning.

AVRESA 18 september 2021 (Framflyttat datum från 10 oktober 2020)


Påstigningsort:  Avgångstid:


Arboga Järnvägsstn, kl 11.30


Köping Skinngubben, kl 11.50


Hallstahammar OK rondell, kl 12.10


Västerås busstation hpl I, kl 12.30


Enköping Busstation Gl,a Enakyrkan, kl 13.00

Bålsta bussterminal, kl 13.30


Föreställningen börjar kl. 15.00