Skip to main content

Lübeck 3 dagar

Avresa 13 september. En höstresa till fantastiska staden Lübeck. Vi kommer att ha tid att gå i staden och såklart shoppa på Citti Markt. Lübeck centrum som är belägen innanför vallgaven är mycket orörd och där finns många gamla medeltida byggnader.  Vi bor på Hotell Holyday Inn Lübeck. Från hotellet tar det ca fem minuter att gå in till Lübecks innerstad. På kvällen erbjuder Lübeck ett stort utbud av gemytliga restauranger och serveringar.
Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa från påstigningsorten på morgonen.

  Paus för lunch på motell Lagan. Kaffepauser efter vägen. Resan fortsätter genom Sverige, vi åker över Öresundsbron till Danmark och vidare ner till Rödby Havn för färjeöverfart till Puttgarden, ­vi kommer till vårt hotell omkring kl 21.00.

 • Dag 2: Frukost

  Dagen börjar med att besöka och göra förmånliga inköp på stormarknaderna Citti Park och Aldi. Efter detta åker vi tillbaka till Lübeck centrum och parkerar vår buss. Reseledaren tar er med på en kort promenad genom stadens centrum. Här finns de stora varuhusen med hela sitt utbud av intressanta varor. Breite Strasse är den stora gågatan, där de stora affärerna liksom varuhuset Karstadt finns. Här ligger Café Niederegger, där du kan köpa den berömda marsipanen och njuta av en kopp kaffe och en god marsipantårta. Ett besök här är ett ”måste”! Här finns även många intressanta sevärdheter, som t.ex. Marienkirche, Haus der Schiffergesellschaft, Schabbelhaus och stora torget ”Markt”. På kvällen lockar säkert någon av Lübecks trevliga restauranger till ett besök.

  Frukost
 • Dag 3: Frukost

  Tidig avresa. Vi lämnar Lubeck och börjar färden hemåt. Vi åker färja Puttgarden - Rödby till Danmark. Vi färdas genom Danmark och tillbaka mot ­Sverige. Paus för sen lunch på motell Lagan. Återkomst till hemorten på kvällen.

  Frukost

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Stockholm Cityterminalen 05:45
Strängnäs Järnvägsstation, Anslutning till Enköping 06:00
Uppsala Resecentrum Stationsgatan hpl E3 06:00
Bålsta Busstation, anslutning till Enköping 06:15
Enköping Gustav Adolfs Plan/ Källgatan 21 06:45
Västerås Busstationen, hpl I 07:15
Eskilstuna Bussterminal, anslutning till Köping/Arboga 07:30
Hallstahammar OKQ8 rondellen 07:35
Kungsör Torget, anslutning till Köping/Arboga 07:35
Köping Gamla taxi/hpl Båtbussarna 07:55
Arboga E18 Dinners 08:30
Örebro Resecentrum hpl A 09:15
Brändåsen Rasta Brändåsen 09:40

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Dubbelrum med två sängar 0:-
 • Enkelrum 990:-

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
13/9-2024 fredagLübeck weekend. 3 dagar
internet bokningsrabatt 25 kr
Mer än 83 990:-Boka