Skip to main content

Julmarknad på Liseberg, i Göteborg 2024

Avresa 30 november, jul på Liseberg är en stämningsfull tradition sedan sekelskiftet. Här börjar julen i mitten av november då juleljusen tänds i parken. På Lisebergs julmarknad kan du köpa det mesta som hör julen till. Här hittar ni både genuin julmat och konsthantverk. I bodar och butiker längs parkens promenadstråk bjuder Jul på Liseberg på Nordens största julmarknad. Strosa runt bland marknadsstånden, smutta på lite varm choklad och ta en paus vid en värmande koleld till tonerna av julens vackra visor.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa från påstigningsorten.
  Lunchpaus efter vägen. Resa genom Västergötland till Göteborg. Ankomst omkr. kl 14.00. Vi kör en kort rundtur där vår reseledare berättar lite om vår andra största stad. Efter incheckning på hotellet är det gott om tid att se Göteborg med exempelvis Avenyn och ­shoppingcentrumet Nordstan.
  På kvällen går vi alla på Lisebergs julmarknad. Självklart kommer allt att finnas som krävs för att komma i julstämning: gammaldags julmarknad, design- och konsthantverksmarknad, dignande julbord, isbana, allsång och härliga åk. Allt medan vi hör tonerna av julmusik och känner doften av glögg och brända mandlar.
  För att inte tala om alla miljontals glimrande juleljus. I ett åttiotal röda och vita bodar och i butiker längs parkens promenadstråk hittar man allt från julgranskulor och renfällar till sill och praliner.

 • Dag 2

  Förmiddagen har ni till egen disposition, se på ­sevärdheter eller gå i affärer. Alternativt kan ni följa med på en stadsrundtur. Tillfälle till lunch före avresa från Göteborg kl 14.00 På väg mot hemorten tar vi en liten avstickare till Falebygdens Osteria. Här ges möjlighet till att pröva och köpa hem julosten. Efter fika så går färden hemåt efter två härliga dagar i Göteborg.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Stockholm Cityterminalen 05:45
Strängnäs Järnvägsstaion, Anslutning till Enköping 06:00
Uppsala Resecentrum Stationsgatan hpl E3 06:00
Bålsta Busstation, anslutning till Enköping 06:15
Enköping Gustav Adolfs Plan/ Källgatan 21 06:45
Eskilstuna Bussterminal, anslutning till Köping/Arboga 07:00
Västerås Busstationen, hpl I 07:15
Hallstahammar OKQ8 rondellen 07:35
Kungsör Torget, anslutning till Köping/Arboga 07:35
Köping Gamla taxi/hpl Båtbussarna 07:55
Arboga E18 Dinners 08:30
Örebro Resecentrum hpl A 09:15

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Dubbelrum med två sängar 0:-
 • Enkelrum 890:-

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
30/11-2024 lördagJulmarknad på Liseberg 2024
internet bokningsrabatt 25 kr
Mer än 82 480:-Boka